Bog & idéInger Sørensen

Bøger skrevet af Inger Sørensen

4 produkter
4 produkter
Horneman - en kunstnerslægt
Horneman - en kunstnerslægtInger Sørensen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Horneman - en kunstnerslægt
Mozart
MozartInger Sørensen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Mozart
Emil Hartmann
Emil HartmannInger Sørensen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Emil Hartmann
Hartmann. Et dansk komponistdynasti
Hartmann. Et dansk komponistdynastiInger Sørensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hartmann. Et dansk komponistdynasti

Mere om Inger Sørensen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger skrevet af Inger Sørensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Inger Sørensens bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hartmann. Et dansk komponistdynasti" udgivet af SAGA Egmont - "Emil Hartmann" udgivet af Multivers - "Niels W. Gade" udgivet af Multivers - "J.P.E. Hartmann" i serien "Danish Humanist Texts and Studies" udgivet af Danish Centre for Music Editing¤Museum Musculanum - "H.C. Andersen og komponisterne" udgivet af Gyldendal - "Et venskab" udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum - "Horneman - en kunstnerslægt" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Inger Sørensen

Der er syv tilgængelige udgivelser af Inger Sørensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Inger Sørensen kommer i samtlige formater. Inger Sørensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inger Sørensens "Hartmann. Et dansk komponistdynasti"

"Hartmann. Et dansk komponistdynasti" er tilgængelig online som ebog. "Hartmann. Et dansk komponistdynasti" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

Inger Sørensen "Emil Hartmann"

Hos Bog & idé er "Emil Hartmann" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Multivers.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Sørensen