Bog & idéIngrid Gehl

Bøger skrevet af Ingrid Gehl

Læs mere om Ingrid Gehl
1 produkter
1 produkter
Den menneskelige dimension
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den menneskelige dimensionIngrid Gehl
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Den menneskelige dimension

Mere om Ingrid Gehl

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Ingrid Gehl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Gehl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Menneskelige Dimension" udgivet af ARKITEKTENS FORLAG - "Den menneskelige dimension" udgivet af Bogværket - "Bo-Miljø " i serien "SBI-rapport" udgivet af SBi-Forlag - "Se, det er mig i stormvejr!" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Ingrid Gehls bøger

Du kan finde fire bøger af Ingrid Gehl her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Ingrid Gehl kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Gehl publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ingrid Gehls "Den Menneskelige Dimension"

"Den Menneskelige Dimension" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er ARKITEKTENS FORLAG, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ingrid Gehl "Den menneskelige dimension"

Hos Bog & idé er "Den menneskelige dimension" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Bogværket, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingrid Gehl