Bog & idéIngrid Hanssen

Bøger skrevet af Ingrid Hanssen

Læs mere om Ingrid Hanssen
1 produkter
1 produkter
Helsearbeid i et flerkulturelt samfunn
Helsearbeid i et flerkulturelt samfunnIngrid Hanssen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Helsearbeid i et flerkulturelt samfunn

Mere om Ingrid Hanssen

Der er en del bøger fra Ingrid Hanssen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hanssen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Ingrid Hanssens bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Demens og kultur : demensomsorg i et interkulturelt lys" udgivet af Gyldendal akademisk - "Helsearbeid i et flerkulturelt samfunn" udgivet af Gyldendal akademisk - "Sundhedsarbejde i et flerkulturelt samfund" udgivet af Gad - "Sundhedsarbejde i er flerkulturelt samfund" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Helsearbeid i et flerkulturelt samfunn" udgivet af Gyldendal Akademisk

Mere om Ingrid Hanssens bøger

Du kan finde fem bøger af Ingrid Hanssen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Ingrid Hanssen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Hanssen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ingrid Hanssens "Demens og kultur : demensomsorg i et interkulturelt lys"

Det er muligt at købe Ingrid Hanssens "Demens og kultur : demensomsorg i et interkulturelt lys" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Helsearbeid i et flerkulturelt samfunn" af Ingrid Hanssen

Hos Bog & idé er "Helsearbeid i et flerkulturelt samfunn" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Ingrid Hanssen