Bog & idéIngrid Leth

Bøger skrevet af Ingrid Leth

Læs mere om Ingrid Leth
2 produkter
2 produkter
Jeg tør ikke, men gør det alligevel
Jeg tør ikke, men gør det alligevelMartin Forster
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Jeg tør ikke, men gør det alligevel
Inklusionsvejlederen 2
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
449,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2

Mere om Ingrid Leth

Ingrid Leth har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Leths seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusionsvejlederen 2" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Angst hos børn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Ingrid Leths bøger

Du kan købe to bøger af Ingrid Leth her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ingrid Leth kan købes i flere formater. Bøgerne af Leth er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Inklusionsvejlederen 2" af Ingrid Leth

Hos Bog & idé er "Inklusionsvejlederen 2" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Leths serie "Inkluderende læringsfællesskaber". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Angst hos børn" af Ingrid Leth

Hos Bog & idé er "Angst hos børn" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ingrid Leth