Bog & idéIngrid Myrstad

Bøger skrevet af Ingrid Myrstad

Læs mere om Ingrid Myrstad
1 produkter
1 produkter
Vintagestrikk : strikkeoppskrifter for smarte klær til alle og enhver : 1935-1955
Vintagestrikk : strikkeoppskrifter for smarte klær til alle og enhver : 1935-1955Silje Een de Amoriza
439,95 DKK
Indbundet
(0)
Vintagestrikk : strikkeoppskrifter for smarte klær til alle og enhver : 1935-1955

Mere om Ingrid Myrstad

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ingrid Myrstad her hos Bog & idé. Det er "Vintagestrikk : strikkeoppskrifter for smarte klær til alle og enhver : 1935-1955". Den er publiceret af Spartacus på nynorsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vintagestrikk : strikkeoppskrifter for smarte klær til alle og enhver : 1935-1955" af Ingrid Myrstad

"Vintagestrikk : strikkeoppskrifter for smarte klær til alle og enhver : 1935-1955" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Spartacus, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på nynorsk.

Endnu en af Ingrid Myrstad fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ingrid Myrstad