Bog & idéIrene S Rasmussen

Bøger skrevet af Irene S Rasmussen

Læs mere om Irene S Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Den 7. bog om Satan
Den 7. bog om SatanIrene S. Rasmussen
99,95 DKK
Paperback
(3)
Den 7. bog om Satan
Ormeføde
OrmefødeIrene S Rasmussen
89,95 DKK
EBOG
Ormeføde

Mere om Irene S Rasmussen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Irene S Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ormeføde" i serien "Den bog om Satan" udgivet af Kandor - "Den 7. bog om Satan" i serien "Den bog om Satan" udgivet af Kandor

Mere om Irene S Rasmussens bøger

Irene S Rasmussen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Irene S Rasmussen bøger i flere formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Kandor.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Irene S Rasmussens "Ormeføde"

"Ormeføde" er tilgængelig som ebog. Med "Ormeføde" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Rasmussens serie "Den bog om Satan". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kandor.

"Den 7. bog om Satan" af Irene S Rasmussen

"Den 7. bog om Satan" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Den bog om Satan". Det er Kandor, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Irene S Rasmussen