Bog & idéIrene S. Rasmussen

Bøger skrevet af Irene S. Rasmussen

Læs mere om Irene S. Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Den 7. bog om Satan
Den 7. bog om SatanIrene S. Rasmussen
99,95 DKK
Paperback
(3)
Den 7. bog om Satan

Mere om Irene S. Rasmussen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Irene S. Rasmussen. Bogen hedder "Den 7. bog om Satan". Det er Kandor, der har udgivet den på dansk. "Den 7. bog om Satan" er desuden tilknyttet serien "Den bog om Satan".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Irene S. Rasmussens "Den 7. bog om Satan"

Det er muligt at købe Irene S. Rasmussens "Den 7. bog om Satan" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Den bog om Satan". Det er Kandor, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Irene S. Rasmussen