Bog & idéIsabel Bramsen

Bøger skrevet af Isabel Bramsen

Læs mere om Isabel Bramsen
2 produkter
2 produkter
International konfliktløsning
BOEGERTILSTAERKPRIS
International konfliktløsningJørn Boye Nielsen og Vibeke Vindeløv
89,96 DKK
Paperback
(0)
International konfliktløsning
Route causes of conflict
Route causes of conflictIsabel Bramsen
100,00 DKK
PDF
(0)
Route causes of conflict

Mere om Isabel Bramsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Isabel Bramsen, har du et stort udbud online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Bramsens bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Isabel Bramsens bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Route causes of conflict" udgivet af Centre for Resolution of International Conflicts, University of Copenhagen - "Route causes of conflict" udgivet af University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences - "International konfliktløsning Køn og konfliktløsning " i serien "Kapitel 13 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Fredsbevaring og intervention" i serien "Kapitel 7 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Globalt ansvar og konfliktløsning" i serien "Kapitel 14 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Fredsskabelse via diplomati, mægling og forhandling" i serien "Kapitel 8 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Følelser og konflikt" i serien "Kapitel 5 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Konflikteskalering, vold og ikkevold" i serien "Kapitel 4 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Fredsopbygning efter voldelig konflikt" i serien "Kapitel 9 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Medier og konflikt" i serien "Kapitel 12 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Forebyggelse af voldelig konflikt" i serien "Kapitel 6 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Forsoning" i serien "Kapitel 10 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Konfliktanalyse" i serien "Kapitel 3 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning Centrale begreber i konfliktløsning" i serien "Kapitel 2 i International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Rådet for International Konfliktløsning - "International konfliktløsning" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Isabel Bramsens bøger

Du kan bestille 16 bøger af Isabel Bramsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Isabel Bramsen fås i et udvalg af formater. Bramsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Route causes of conflict" af Isabel Bramsen

"Route causes of conflict" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Centre for Resolution of International Conflicts, University of Copenhagen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Route causes of conflict" af Isabel Bramsen

Det er muligt at købe Isabel Bramsens "Route causes of conflict" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Bramsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af University of Copenhagen, Faculty of Social Sciences.
Detaljer
Fulde navn:
Isabel Bramsen