Bog & idéIvan Sørensen

Bøger skrevet af Ivan Sørensen

Læs mere om Ivan Sørensen
5 produkter
5 produkter
Den private syge- og ulykkesforsikring
Den private syge- og ulykkesforsikringIvan Sørensen
939,95 DKK
Paperback
(0)
Den private syge- og ulykkesforsikring
Forsikringsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForsikringsretSørensen I
1214,96 DKK
Hæftet
(0)
Forsikringsret
Iværksætterens juridiske udfordringer
Iværksætterens juridiske udfordringerJesper Lau Hansen (red.)
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Iværksætterens juridiske udfordringer
Materialesamling til faget erstatningsret
Materialesamling til faget erstatningsretHelle Isager
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Materialesamling til faget erstatningsret
Forsikringsret
ForsikringsretSørensen I
759,95 DKK
EBOG
(0)
Forsikringsret

Mere om Ivan Sørensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger af Ivan Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iværksætterens juridiske udfordringer" udgivet af Djøf Forlag - "Den private syge- og ulykkesforsikring " udgivet af Gad - "Materialesamling til faget erstatningsret" udgivet af Djøf Forlag - "Forsikringsselskabers kontraheringspligt i Danmark, Sverige, Norge, England og Tyskland" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Forsikringsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Forsikringsret" udgivet af Djøf Forlag - "Forsikringsselskabers kontraheringspligt i Danmark, Sverige, Norge, England og Tyskland" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i obligationsret II" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Forsikringsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den private syge- og ulykkesforsikring" udgivet af Forlaget Thomson A/S - "Forsikringsaftaleloven" udgivet af Thomson - GadJura

Ivan Sørensens bøger

Ivan Sørensen har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Ivan Sørensen kommer i flere formater. Sørensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ivan Sørensens "Iværksætterens juridiske udfordringer"

Det er muligt at købe Ivan Sørensens "Iværksætterens juridiske udfordringer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den private syge- og ulykkesforsikring " af Ivan Sørensen

"Den private syge- og ulykkesforsikring " findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Ivan Sørensen