Bog & idéIvan Z. Sørensen

Bøger skrevet af Ivan Z. Sørensen

Læs mere om Ivan Z. Sørensen
3 produkter
3 produkter
Blixens humor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blixens humorIvan Z. Sørensen
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Blixens humor
'Jeg' er fandme til!
'Jeg' er fandme til!Marianne Stidsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
'Jeg' er fandme til!
Albondocani – Blixen og islam
Albondocani – Blixen og islamIvan Z. Sørensen
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Albondocani – Blixen og islam

Mere om Ivan Z. Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Ivan Z. Sørensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gid De havde set mig dengang" udgivet af Gyldendal - "Jeg er fandme til!" udgivet af U Press - "At læse Karen Blixen" udgivet af Systime - "Små historier fra Firenze" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af Ivan Z. Sørensen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Ivan Z. Sørensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Sørensen som hæftet. Sørensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gid De havde set mig dengang" af Ivan Z. Sørensen

Hos Bog & idé er "Gid De havde set mig dengang" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Jeg er fandme til!" af Ivan Z. Sørensen

"Jeg er fandme til!" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af U Press.
Detaljer
Fulde navn:
Ivan Z. Sørensen