Bog & idéIvar Samrén

Bøger skrevet af Ivar Samrén

Læs mere om Ivar Samrén
1 produkter
1 produkter
I al diskretion
I al diskretionIvar Samrén
139,95 DKK
EBOG
(1)
I al diskretion

Mere om Ivar Samrén

Der er flere bøger af Ivar Samrén online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Samréns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I al diskretion" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "I al diskretion" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I al diskretion" udgivet af Lindhardt & Ringhof

Mere om Ivar Samréns bøger

Du kan købe tre bøger af Ivar Samrén her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Ivar Samrén fås i udvalgte formater. Samréns bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ivar Samréns "I al diskretion"

"I al diskretion" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Magnumbøger". Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ivar Samrén "I al diskretion"

Det er muligt at købe Ivar Samréns "I al diskretion" som ebog. Hvis du køber "I al diskretion" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ivar Samrén