Bog & idéIvonne Cadovius

Bøger skrevet af Ivonne Cadovius

Læs mere om Ivonne Cadovius
3 produkter
3 produkter
Overlægen
OverlægenIvonne Cadovius
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Overlægen
Pip og Gok - i de danske skove
Pip og Gok - i de danske skoveIvonne Cadovius
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Pip og Gok - i de danske skove
29 perler med kant
BOEGERTILSTAERKPRIS
29 perler med kantIvonne Cadovius
165,96 DKK
Hæftet
(2)
29 perler med kant

Mere om Ivonne Cadovius

Der er bare én bog af Ivonne Cadovius tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "29 perler med kant". Den er udgivet af Forlaget mellemgaard på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"29 perler med kant" af Ivonne Cadovius

Hos Bog & idé er "29 perler med kant" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Cadovius, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ivonne Cadovius