Bog & idéIzaak Walton

Bøger skrevet af Izaak Walton

Læs mere om Izaak Walton
1 produkter
1 produkter
Den fuldkomne fisker
Den fuldkomne fiskerIzaak Walton
99,95 DKK
EBOG
(0)
Den fuldkomne fisker

Mere om Izaak Walton

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Izaak Walton. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Walton.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den fuldkomne fisker" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den fuldkomne fisker" udgivet af Saga - "Den fuldkomne fisker" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Izaak Waltons bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Izaak Walton hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Waltons bøger fås i flere formater. Bøgerne af Walton er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Izaak Waltons "Den fuldkomne fisker"

"Den fuldkomne fisker" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den fuldkomne fisker" af Izaak Walton

Det er muligt at købe Izaak Waltons "Den fuldkomne fisker" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Izaak Walton