Bog & idéJacques Roubaud

Bøger skrevet af Jacques Roubaud

5 produkter
5 produkter
Dea Trier Mørch
Dea Trier MørchGunnhild Øyehaug
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Dea Trier Mørch
Londons store brand
Londons store brandJacques Roubaud
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Londons store brand
Sløjfen
SløjfenJacques Roubaud
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sløjfen
Looking Writing Reading Looking
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking
Noget sort
Noget sortJacques Roubaud
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Noget sort

Mere om Jacques Roubaud

Der findes mange bøger skrevet af Jacques Roubaud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Roubaud.
Bøgerne fra Jacques Roubaud kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Londons store brand" udgivet af Basilisk - "Noget sort" i serien "Babelserien." udgivet af Basilisk - "Sløjfen" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk - "Londons store brand" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk

Mere om Jacques Roubauds bøger

Jacques Roubaud har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Jacques Roubaud bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Roubaud skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jacques Roubauds "Looking Writing Reading Looking"

Hos Bog & idé er "Looking Writing Reading Looking" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jacques Roubaud "Dea Trier Mørch"

Hos Bog & idé er "Dea Trier Mørch" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Jacques Roubaud