Bog & idéJakob Buch-Jepsen med Stine Bolther

Bøger skrevet af Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolther

Læs mere om Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolther
1 produkter
1 produkter
Jeg som anklager
Jeg som anklagerJakob Buch-Jepsen med Stine Bolther
299,95 DKK
Indbundet
(7)
Jeg som anklager

Mere om Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolther

Hvis du mangler en bog af Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolther, finder du et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Bolther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg som anklager" udgivet af People'sPress - "Jeg som anklager" udgivet af People'sPress

Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolthers bøger

Du kan købe to bøger af Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolther her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolther bøger i flere formater. Bøgerne af Bolther er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af People'sPress.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolthers "Jeg som anklager"

"Jeg som anklager" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolther "Jeg som anklager"

Hos Bog & idé er "Jeg som anklager" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Buch-Jepsen med Stine Bolther