Bog & idéJakob Hassing Pedersen

Bøger skrevet af Jakob Hassing Pedersen

2 produkter
2 produkter
Perspektiver på supervision
Perspektiver på supervisionJakob Hassing Pedersen (red.)
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på supervision
Supervision i et organisatorisk perspektiv
Supervision i et organisatorisk perspektivJakob Hassing Pedersen
279,00 DKK
e-bog
(0)
Supervision i et organisatorisk perspektiv

Mere om Jakob Hassing Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Jakob Hassing Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supervision i et organisatorisk perspektiv" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Supervision i et organisatorisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Perspektiver på supervision" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Jakob Hassing Pedersens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Jakob Hassing Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Pedersens bøger fås i flere forskellige formater. Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jakob Hassing Pedersens "Supervision i et organisatorisk perspektiv"

"Supervision i et organisatorisk perspektiv" er tilgængelig online som e-bog. Med "Supervision i et organisatorisk perspektiv" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Pedersens serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jakob Hassing Pedersen "Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring"

Hos Bog & idé er "Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Kollegial læring - og opmærksomheden på, hvad der skaber læring" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Pedersens serie "Kognition & Pædagogik". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Hassing Pedersen