Bog & idéJakob Jakobsen

Bøger skrevet af Jakob Jakobsen

Læs mere om Jakob Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Ophør oprør
Ophør oprørJakob Jakobsen
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Ophør oprør
Ramallah! Ramallah!
Ramallah! Ramallah!Jakob Jakobsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ramallah! Ramallah!

Mere om Jakob Jakobsen

Der er en del bøger skrevet af Jakob Jakobsen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jakobsen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jakob Jakobsens bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hvidt støv" udgivet af Public Square & Antipyrine - "Ophør oprør" udgivet af Antipyrine - "Post Institutional Stress Disorder " i serien "year calender 2020" udgivet af Kunsthal Aarhus, Antipyrine Distribution - "Greinir og ritgerðir" udgivet af H. N. Jacobsens Bókahandil - "Før usynligheden" udgivet af Gyldendal - "Monsieur Antipyrine #3" i serien "Monsieur Antipyrine" udgivet af Antipyrine - "TEST BOG: Verdens største - og bedste notesbog i verden" udgivet af Test Saxo Publish Test - "Stone and bone" udgivet af Antipyrine¤OEI editör - "COSMONAUTS OF THE FUTURE" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "The Rammalah Lecture" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "Færøske folkesagn og æventyr" udgivet af H. N. Jacobsen - "Billed Politik" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution - "Expect Anything Fear Nothing" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution

Jakob Jakobsens bøger

Jakob Jakobsen har 14 bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Jakobsens bøger kommer i forskellige formater. Jakobsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jakob Jakobsens "Hvidt støv"

Det er muligt at købe Jakob Jakobsens "Hvidt støv" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Public Square & Antipyrine.

Jakob Jakobsen "Ophør oprør"

Hos Bog & idé er "Ophør oprør" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Jakobsen