Bog & idéJakob Kortbæk Madsen

Bøger skrevet af Jakob Kortbæk Madsen

Læs mere om Jakob Kortbæk Madsen
1 produkter
1 produkter
Den danske Bonde-Praktika
Den danske Bonde-PraktikaJakob Kortbæk Madsen
159,95 DKK
Hardback
(0)
Den danske Bonde-Praktika

Mere om Jakob Kortbæk Madsen

Jakob Kortbæk Madsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den danske bonde-praktika 1597-1804". Det er Museum Astrologicum, der har publiceret den på dansk. "Den danske bonde-praktika 1597-1804" er desuden tilknyttet serien "Akademisk bibliotek".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jakob Kortbæk Madsens "Den danske bonde-praktika 1597-1804"

Det er muligt at købe Jakob Kortbæk Madsens "Den danske bonde-praktika 1597-1804" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Akademisk bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Astrologicum.

Endnu en af Jakob Kortbæk Madsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Kortbæk Madsen