Bog & idéJakob Lange

Bøger skrevet af Jakob Lange

Læs mere om Jakob Lange
1 produkter
1 produkter
Jeg skal studere
Jeg skal studereJakob Lange
199,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg skal studere

Mere om Jakob Lange

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Jakob Lange. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Langes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg skal studere" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Jeg skal studere" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Mere om Jakob Langes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jakob Lange hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jakob Lange fås i udvalgte formater. Langes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jakob Langes "Jeg skal studere"

Hos Bog & idé er "Jeg skal studere" tilgængelig som ebog. "Jeg skal studere" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Ret & Rimeligt". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

Jakob Lange "Jeg skal studere"

Det er muligt at købe Jakob Langes "Jeg skal studere" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Langes serie "Ret & Rimeligt". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Lange