Bog & idéJakob Rubin

Bøger skrevet af Jakob Rubin

2 produkter
2 produkter
Den fede faste
Den fede fasteMartin Bonde Mogensen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Den fede faste
Den fede faste
Den fede fasteMartin Bonde Mogensen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Den fede faste

Mere om Jakob Rubin

Jakob Rubin har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Rubins udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det usynlige folk" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Værnet" udgivet af Gyldendal - "Turen går til Brasilien " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Jakob Rubin

Jakob Rubin har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Jakob Rubin bøger i flere forskellige formater. Jakob Rubin bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det usynlige folk" af Jakob Rubin

Det er muligt at købe Jakob Rubins "Det usynlige folk" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Lindhardt & Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jakob Rubin "Værnet"

Hos Bog & idé er "Værnet" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Rubin