Bog & idéJakob Steensig

Bøger skrevet af Jakob Steensig

Læs mere om Jakob Steensig
2 produkter
2 produkter
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Sprog i virkeligheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog i virkelighedenJakob Steensig
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Sprog i virkeligheden

Mere om Jakob Steensig

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Jakob Steensig. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Steensigs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "NyS 34-35" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn - "Sprog i virkeligheden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Jakob Steensig

Jakob Steensig har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jakob Steensig kommer i forskellige formater. Jakob Steensig bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kvalitative metoder" af Jakob Steensig

"Kvalitative metoder" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kvalitative metoder" af Jakob Steensig

"Kvalitative metoder" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Steensig