Bog & idéJakob Sverker

Bøger skrevet af Jakob Sverker

Læs mere om Jakob Sverker
5 produkter
5 produkter
Berättelsens ängel
Berättelsens ängelJakob Sverker
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Berättelsens ängel
Friare
FriareJakob Sverker
49,95 DKK
EBOG
(0)
Friare
Heidenstams misstag
Heidenstams misstagJakob Sverker
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Heidenstams misstag
Äventyrliga hjärtan
Äventyrliga hjärtanJakob Sverker
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Äventyrliga hjärtan
Friare
FriareJakob Sverker
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Friare

Mere om Jakob Sverker

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Jakob Sverker tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Sverker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Heidenstams misstag" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Äventyrliga hjärtan" udgivet af SAGA Egmont - "Berättelsens ängel" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Jakob Sverker

Jakob Sverker har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Sverker som lydbog. Sverkers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Heidenstams misstag" af Jakob Sverker

Hos Bog & idé er "Heidenstams misstag" tilgængelig som lydbog. Jakob Sverkers "Heidenstams misstag" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.

Jakob Sverker "Äventyrliga hjärtan"

"Äventyrliga hjärtan" er til salg som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Äventyrliga hjärtan" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Sverker