Bog & idéJames Douglas Morrison

Bøger skrevet af James Douglas Morrison

1 produkter
1 produkter
Samlede digte og tekster 1968-1971
Samlede digte og tekster 1968-1971James Douglas Morrison
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Samlede digte og tekster 1968-1971

Mere om James Douglas Morrison

Der er kun én bog af James Douglas Morrison tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Samlede digte og tekster 1968-1971". Den er udgivet af Politisk Revy på mul. "Samlede digte og tekster 1968-1971" er desuden tilknyttet serien "Rævens sorte bibliotek".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samlede digte og tekster 1968-1971" af James Douglas Morrison

"Samlede digte og tekster 1968-1971" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Morrisons serie "Rævens sorte bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul og er udgivet af Politisk Revy.

Dette er en også en skøn bog fra Morrison, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
James Douglas Morrison