Bog & idéJames Stephens

Bøger skrevet af James Stephens

Læs mere om James Stephens
1 produkter
1 produkter
En krukke fuld af guld
En krukke fuld af guldJames Stephens
149,95 DKK
EBOG
(0)
En krukke fuld af guld

Mere om James Stephens

James Stephens har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "En krukke fuld af guld". Den er udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag på dansk. "En krukke fuld af guld" er desuden en del af serien "Bureauets lommebibliotek".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En krukke fuld af guld" af James Stephens

Det er muligt at købe James Stephens' "En krukke fuld af guld" som ebog. Med "En krukke fuld af guld" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Bureauets lommebibliotek". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af James Stephens skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
James Stephens