Bog & idéJan Bjerregaard

Bøger skrevet af Jan Bjerregaard

Læs mere om Jan Bjerregaard
1 produkter
1 produkter
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser

Mere om Jan Bjerregaard

Jan Bjerregaard har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Prekarisering uden grænser". Det er U Press, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Bjerregaards "Prekarisering uden grænser"

"Prekarisering uden grænser" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er U Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jan Bjerregaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Bjerregaard