Bog & idéJan Brix

Bøger skrevet af Jan Brix

Læs mere om Jan Brix
6 produkter
6 produkter
Den amerikanske borgerkrig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den amerikanske borgerkrigJan Brix
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Den amerikanske borgerkrig
Isis og Serapis
TILBUD
Isis og SerapisJan Brix
127,96 DKK159,95 DKK
Hæftet
(0)
Isis og Serapis
Nationalstaternes tidsalder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nationalstaternes tidsalderJan Brix
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Nationalstaternes tidsalder
Det Byzantinske rige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Byzantinske rigeJan Brix
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Det Byzantinske rige
Reformationen i Europa
TILBUD
Reformationen i EuropaJan Brix
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Reformationen i Europa
Dareios den Store
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dareios den StoreJan Brix
135,96 DKK
Hæftet
(0)
Dareios den Store

Mere om Jan Brix

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Jan Brix. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Brix.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Reformationen i Europa" i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi - "Det Byzantinske rige" i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi - "Den amerikanske borgerkrig " i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi - "Nationalstaternes tidsalder" i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi - "Isis og Serapis" i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi - "Dareios den Store" i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi

Mere om Jan Brix' bøger

Jan Brix har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Brix som hæftet. Bøgerne af Brix er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Det Historiske Akademi.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Reformationen i Europa" af Jan Brix

Hos Bog & idé er "Reformationen i Europa" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Historiens verden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Historiske Akademi.

Jan Brix "Det Byzantinske rige"

"Det Byzantinske rige" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Historiens verden". Det er Det Historiske Akademi, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Brix