Bog & idéJan Gehl

Bøger skrevet af Jan Gehl

5 produkter
5 produkter
Byer for Mennesker
Byer for MenneskerJan Gehl
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Byer for Mennesker
Den Menneskelige Dimension
Den Menneskelige DimensionIngrid Gehl
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Den Menneskelige Dimension
Blød by
Blød byDavid Sim
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Blød by
New city spaces
New city spacesJan Gehl
379,95 DKK
Indbundet
(0)
New city spaces
Den menneskelige dimension
Den menneskelige dimensionIngrid Gehl
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Den menneskelige dimension

Mere om Jan Gehl

Der findes mange bøger af Jan Gehl tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gehls bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jan Gehls bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den Menneskelige Dimension" udgivet af ARKITEKTENS FORLAG - "Den menneskelige dimension" udgivet af Bogværket - "Livet mellem husene" udgivet af Arkitektens Forlag - "Livet mellem husene" udgivet af Arkitektens Forlag - "New city life" udgivet af Danish Architectural Press - "Public spaces, public life" udgivet af Arkitektens Forlag - "Livet mellem husene" udgivet af Arkitektens Forlag - "Bylivsstudier" udgivet af Bogværket - "Det nye byliv" udgivet af Arkitektens Forlag - "Byer for Mennesker" udgivet af Bogværket - "New city spaces" udgivet af Arkitektens Forlag - "Life between buildings" udgivet af Danish Architectural press

Bøger af Jan Gehl

Jan Gehl har 12 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Jan Gehl bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Gehl er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan Gehls "Den Menneskelige Dimension"

"Den Menneskelige Dimension" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ARKITEKTENS FORLAG.

"Den menneskelige dimension" af Jan Gehl

Det er muligt at købe Jan Gehls "Den menneskelige dimension" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogværket.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Gehl