Bog & idéJan H. Hansen

Bøger skrevet af Jan H. Hansen

Læs mere om Jan H. Hansen
3 produkter
3 produkter
Nordland
BOEGERTILSTAERKPRIS
NordlandJan H. Hansen
124,46 DKK
Hæftet
(3)
Nordland
Atomiseret ud i alting
Atomiseret ud i altingJan H. Hansen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Atomiseret ud i alting
Nordland
NordlandJan H. Hansen
109,95 DKK
EBOG
(3)
Nordland

Mere om Jan H. Hansen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger af Jan H. Hansen. På listen nedenfor har du Hansens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordland" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Nordland" udgivet af Brændpunkt - "Atomiseret ud i alting" udgivet af Trykværket - "Tyve tyve" udgivet af TRYKværket

Bøger af Jan H. Hansen

Jan H. Hansen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jan H. Hansen fås i flere formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jan H. Hansens "Nordland"

Det er muligt at købe Jan H. Hansens "Nordland" som ebog. Med "Nordland" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Brændpunkt.

Jan H. Hansen "Nordland"

Det er muligt at købe Jan H. Hansens "Nordland" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Jan H. Hansen