Bog & idéJan Körner

Bøger skrevet af Jan Körner

Læs mere om Jan Körner
2 produkter
2 produkter
Tronfølgeren
TronfølgerenJan Körner
169,95 DKK
e-bog
(5)
Tronfølgeren
Tronfølgeren
STREAM
TronfølgerenJan Körner
99,95 DKK
Lydbog
(5)
Tronfølgeren

Mere om Jan Körner

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Jan Körner. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Körners seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mary - Prinsesse med stil" udgivet af Aschehoug - "Tronfølgeren" udgivet af Turbine - "Tronfølgeren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tronfølgeren" udgivet af Turbine

Jan Körners bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Jan Körner hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jan Körner kommer i udvalgte formater. Körners bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mary - Prinsesse med stil" af Jan Körner

Det er muligt at købe Jan Körners "Mary - Prinsesse med stil" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Aschehoug, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Tronfølgeren" af Jan Körner

Det er muligt at købe Jan Körners "Tronfølgeren" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Tronfølgeren" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Körner