Bog & idéJan Ladewig

Bøger skrevet af Jan Ladewig

Læs mere om Jan Ladewig
2 produkter
2 produkter
Sikkerhed for hest og rytter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sikkerhed for hest og rytterJan Ladewig
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Sikkerhed for hest og rytter
Ridesikkerhed
RidesikkerhedJan Ladewig
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Ridesikkerhed

Mere om Jan Ladewig

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jan Ladewig. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ladewig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sikkerhed for hest og rytter" udgivet af Indblik - "Ridesikkerhed" udgivet af DSR Forlag - "Ridesikkerhed" udgivet af Biofolia

Bøger skrevet af Jan Ladewig

Du kan købe tre bøger af Jan Ladewig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Ladewig kommer kun som hæftet. Ladewigs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Ladewigs "Sikkerhed for hest og rytter"

Det er muligt at købe Jan Ladewigs "Sikkerhed for hest og rytter" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Indblik.

"Ridesikkerhed" af Jan Ladewig

"Ridesikkerhed" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DSR Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Ladewig