Bog & idéJan Nielsen

Bøger skrevet af Jan Nielsen

Læs mere om Jan Nielsen
3 produkter
3 produkter
Varme Ståbi
Varme StåbiJohn Frederiksen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Varme Ståbi
Moderne psykoterapi
Moderne psykoterapiSverre Varvin
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi
Brug gruppen
Brug gruppenRandi Luggin
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen

Mere om Jan Nielsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Jan Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Laksefiskene og kanosejladsen i Gudenåen opstrøms Mossø " udgivet af Vejle Amt, Teknik og Miljø - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jan Nielsen

Der er fem tilgængelige bøger af Jan Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Jan Nielsen bøger i udvalgte formater. Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Nielsens "Varme Ståbi"

"Varme Ståbi" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.

"Varme Ståbi" af Jan Nielsen

Hos Bog & idé er "Varme Ståbi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Nielsen