Bog & idéJan Oxholm

Bøger skrevet af Jan Oxholm

Læs mere om Jan Oxholm
1 produkter
1 produkter
Max Jægers lidelser som talentløs forfatter
Max Jægers lidelser som talentløs forfatterJan Oxholm
109,95 DKK
EBOG
(0)
Max Jægers lidelser som talentløs forfatter

Mere om Jan Oxholm

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jan Oxholm. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Oxholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ugler i mosen" i serien "Ensomme dyr" udgivet af Elixum - "Himlens rotter" i serien "Ensomme dyr" udgivet af Elixum

Bøger skrevet af Jan Oxholm

Jan Oxholm har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Oxholms bøger kommer blot som ebog. Oxholms bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Elixum.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ugler i mosen" af Jan Oxholm

"Ugler i mosen" er til salg som ebog. Med "Ugler i mosen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Ensomme dyr". Det er Elixum, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jan Oxholm "Himlens rotter"

Det er muligt at købe Jan Oxholms "Himlens rotter" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Himlens rotter" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Oxholms serie "Ensomme dyr". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Elixum.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Oxholm