Bog & idéJan Skriver

Bøger skrevet af Jan Skriver

Læs mere om Jan Skriver
1 produkter
1 produkter
Lille Vildmose
Lille VildmoseJan Skriver
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Lille Vildmose

Mere om Jan Skriver

Der findes flere bøger af Jan Skriver tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Skriver.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lille Vildmose" udgivet af Gads Forlag - "Limfjorden" udgivet af Nordjyllands Amt

Bøger skrevet af Jan Skriver

Jan Skriver har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Skrivers bøger fås bare som indbundet. Skrivers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lille Vildmose" af Jan Skriver

Hos Bog & idé er "Lille Vildmose" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Jan Skriver "Limfjorden"

Det er muligt at købe Jan Skrivers "Limfjorden" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nordjyllands Amt.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Skriver