Bog & idéJan Zweyer

Bøger skrevet af Jan Zweyer

Læs mere om Jan Zweyer
2 produkter
2 produkter
Tödliches Abseits - Fußball-Krimi
Tödliches Abseits - Fußball-KrimiJan Zweyer
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Tödliches Abseits - Fußball-Krimi
Verkauftes Sterben
Verkauftes SterbenJan Zweyer
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Verkauftes Sterben

Mere om Jan Zweyer

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Jan Zweyer. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Zweyer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Verkauftes Sterben" udgivet af SAGA Egmont - "Tödliches Abseits - Fußball-Krimi" udgivet af SAGA Egmont

Jan Zweyers bøger

Du kan købe to bøger af Jan Zweyer her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Zweyer fås blot som lydbog. Bøgerne af Zweyer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Zweyers "Verkauftes Sterben"

"Verkauftes Sterben" er til salg som lydbog. Med Jan Zweyers "Verkauftes Sterben" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Tödliches Abseits - Fußball-Krimi" af Jan Zweyer

Hos Bog & idé er "Tödliches Abseits - Fußball-Krimi" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Tödliches Abseits - Fußball-Krimi" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Zweyer