Bog & idéJana Frey

Bøger skrevet af Jana Frey

Læs mere om Jana Frey
3 produkter
3 produkter
Merle den lille havfrue
Merle den lille havfrueJana Frey
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Merle den lille havfrue
Merle, Den lille havfrue
BOEGERTILSTAERKPRIS
Merle, Den lille havfrueJana Frey
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Merle, Den lille havfrue
Merle, Den lille havfrue
Merle, den lille havfrueJana Frey
79,95 DKK
EBOG
(0)
Merle, den lille havfrue

Mere om Jana Frey

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Jana Frey. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Frey.
Bøgerne fra Jana Frey kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Parat til start" udgivet af Lamberth - "Vi går ikke med fremmede!" udgivet af Turbine - "Glædelig jul, Josefine " udgivet af Sommer & Sørensen - "Sackgasse Freiheit, ER C" i serien "Easy readers.¤Leicht zu lesen. Jugendliteratur" udgivet af Alinea

Mere om Jana Freys bøger

Du kan finde fire bøger af Jana Frey her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Freys bøger kommer i et udvalg af formater. Jana Frey bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jana Freys "Parat til start"

Det er muligt at købe Jana Freys "Parat til start" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vi går ikke med fremmede!" af Jana Frey

"Vi går ikke med fremmede!" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Jana Frey