Bog & idéJane Andreasen

Bøger skrevet af Jane Andreasen

Læs mere om Jane Andreasen
2 produkter
2 produkter
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsningJane Andreasen
329,95 DKK
Hæftet
Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
Basisbog i fysioterapi

Mere om Jane Andreasen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Jane Andreasen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Andreasens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning" udgivet af Gyldendal

Jane Andreasens bøger

Du kan finde to bøger af Jane Andreasen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Jane Andreasen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Andreasen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i fysioterapi" af Jane Andreasen

"Basisbog i fysioterapi" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning" af Jane Andreasen

Det er muligt at købe Jane Andreasens "Håndbog i litteratursøgning og kritisk læsning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Andreasen