Bog & idéJane Shemilt

Bøger skrevet af Jane Shemilt

3 produkter
3 produkter
Datter
DatterJane Shemilt
139,95 DKK
Paperback
(3)
Datter
Datter
DatterJane Shemilt
129,95 DKK
EBOG
(3)
Datter
Datter
STREAM
DatterJane Shemilt
109,95 DKK
Lydbog
(3)
Datter

Mere om Jane Shemilt

Hvis du søger en bog skrevet af Jane Shemilt, tilbyder vi et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Shemilts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Datter" udgivet af Hr. Ferdinand - "Datter" udgivet af Hr. Ferdinand - "Datter" udgivet af Hr. Ferdinand - "Datter" udgivet af Hr. Ferdinand

Bøger skrevet af Jane Shemilt

Du kan finde fire bøger af Jane Shemilt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Shemilts bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Shemilt er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Hr. Ferdinand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Datter" af Jane Shemilt

"Datter" er til salg som e-bog. Med "Datter" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Hr. Ferdinand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jane Shemilt "Datter"

Hos Bog & idé er "Datter" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Datter" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hr. Ferdinand.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Shemilt