Bog & idéJanne Seemann

Bøger skrevet af Janne Seemann

Læs mere om Janne Seemann
1 produkter
1 produkter
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejdeJens Eistrup
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Janne Seemann

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Janne Seemann. På listen nedenfor finder du de seneste af Seemanns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociale organisationer i en omstillingstid" udgivet af HansReitzels - "Jobcentret som organisatorisk fænomen" udgivet af Frydenlund - "Mod strømmen" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Sociale organisationer i en omstillingstid" udgivet af Gyldendal

Mere om Janne Seemanns bøger

Du kan finde fem bøger af Janne Seemann her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Seemanns bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Seemann er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sociale organisationer i en omstillingstid" af Janne Seemann

Hos Bog & idé er "Sociale organisationer i en omstillingstid" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Jobcentret som organisatorisk fænomen" af Janne Seemann

Det er muligt at købe Janne Seemanns "Jobcentret som organisatorisk fænomen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Janne Seemann