Bog & idéJannick B. Pedersen

Bøger skrevet af Jannick B. Pedersen

Læs mere om Jannick B. Pedersen
5 produkter
5 produkter
Forstå fremtiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forstå fremtidenAnders Hvid og Jannick B. Pedersen
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Forstå fremtiden
Antiage
STREAM
AntiageJannick B. Pedersen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Antiage
Antiage
AntiageJannick B. Pedersen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Antiage
Forstå fremtiden
STREAM
Forstå fremtidenJannick B. Pedersen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Forstå fremtiden
Forstå fremtiden
Forstå fremtidenAnders Hvid
89,95 DKK
EBOG
(0)
Forstå fremtiden

Mere om Jannick B. Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Jannick B. Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Antiage" udgivet af People's - "Antiage" udgivet af People's - "Grib fremtiden" udgivet af People’sPress - "ANTI-AGE" udgivet af People'sPress - "Forstå fremtiden" udgivet af People'sPress - "Forstå fremtiden" udgivet af People’sPress - "Forstå fremtiden" udgivet af People’sPress - "Forstå fremtiden" udgivet af People’sPress

Jannick B. Pedersens bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Jannick B. Pedersen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Pedersens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Antiage" af Jannick B. Pedersen

"Antiage" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Antiage" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.

"Antiage" af Jannick B. Pedersen

"Antiage" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have Jannick B. Pedersens "Antiage" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Jannick B. Pedersen