Bog & idéJannick Boerlum

Bøger skrevet af Jannick Boerlum

Læs mere om Jannick Boerlum
2 produkter
2 produkter
Den lille vilde
Den lille vildeThomas Laursen
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Den lille vilde
Den lille vilde
Den lille vildeThomas Laursen
179,95 DKK
EBOG
(3)
Den lille vilde

Mere om Jannick Boerlum

Hvis du søger en bog skrevet af Jannick Boerlum, kan du købe et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Boerlums bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille vilde" udgivet af Politikens Forlag Nonfiktion - "Den lille vilde" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Jannick Boerlum

Du kan finde to bøger af Jannick Boerlum her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jannick Boerlum fås i udvalgte formater. Boerlums bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jannick Boerlums "Den lille vilde"

"Den lille vilde" findes på den digitale boghylde som ebog. "Den lille vilde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag Nonfiktion.

"Den lille vilde" af Jannick Boerlum

Hos Bog & idé er "Den lille vilde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jannick Boerlum