Bog & idéJannick Brennum

Bøger skrevet af Jannick Brennum

Læs mere om Jannick Brennum
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Jannick Brennum

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Jannick Brennum. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Brennums bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jannick Brennum

Der er tre tilgængelige bøger af Jannick Brennum hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Brennums bøger fås i flere forskellige formater. Brennums bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jannick Brennums "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jannick Brennum "Basisbog i medicin og kirurgi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jannick Brennum