Bog & idéJavier Navarro

Bøger skrevet af Javier Navarro

Læs mere om Javier Navarro
3 produkter
3 produkter
Una historia de montaña, TR 1
Una historia de montaña, TR 1Javier Navarro
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Una historia de montaña, TR 1
Un mundo fantástico, TR 0
Un mundo fantástico, TR 0Javier Navarro
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Un mundo fantástico, TR 0
Las estatuas de Machu Picchu, TR 2
Las estatuas de Machu Picchu, TR 2Javier Navarro
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Las estatuas de Machu Picchu, TR 2

Mere om Javier Navarro

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Javier Navarro. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Navarro.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Una historia de montaña, TR 1" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Un mundo fantástico, TR 0" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Las estatuas de Machu Picchu, TR 2 " i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Una historia de montaña, TR 1" i serien "Teen readers" udgivet af Alinea - "Las estatuas de Machu Picchu, TR 2" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Un mundo fantástico" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers

Javier Navarros bøger

Javier Navarro har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Javier Navarro kommer i et udvalg af formater. Javier Navarro bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Javier Navarros "Una historia de montaña, TR 1"

Det er muligt at købe Javier Navarros "Una historia de montaña, TR 1" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Teen readers Level 1". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa og er publiceret af Easy Readers.

Javier Navarro "Un mundo fantástico, TR 0"

Dette er en også en skøn bog fra Navarro, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Navarros serie "Teen readers Level 1". Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er publiceret af Easy Readers.
Detaljer
Fulde navn:
Javier Navarro