Bog & idéJean-Michel Espitallier

Bøger skrevet af Jean-Michel Espitallier

Læs mere om Jean-Michel Espitallier
1 produkter
1 produkter
Fire franske digtere
Fire franske digtereMerete Nissen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fire franske digtere

Mere om Jean-Michel Espitallier

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Jean-Michel Espitallier. Bogen hedder "Fire franske digtere". Den er udgivet af Forfatterskolen på dansk. "Fire franske digtere" er desuden en del af serien "Legenda".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jean-Michel Espitalliers "Fire franske digtere"

Det er muligt at købe Jean-Michel Espitalliers "Fire franske digtere" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Legenda". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterskolen.

Dette er en også en skøn bog fra Espitallier, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jean-Michel Espitallier