Bog & idéJeanette Hassing

Bøger skrevet af Jeanette Hassing

5 produkter
5 produkter
hhx-guiden til studieområdet
hhx-guiden til studieområdetPia Petersen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
hhx-guiden til studieområdet
Virksomhedsøkonomi B & A1
Virksomhedsøkonomi B & A1Peder Vinther Emdal Hay
799,95 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi B & A1
Økonomisk Grundforløb
Økonomisk GrundforløbRené Mortensen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk Grundforløb
Skriv økonomisk
Skriv økonomiskBrith Vester Jøker
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv økonomisk
Virksomhedsøkonomi A2
Virksomhedsøkonomi A2Henrik Frølich
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi A2

Mere om Jeanette Hassing

Der er mange bøger af Jeanette Hassing på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Hassing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv økonomisk" udgivet af SYSTIME - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "hhx-guiden til studieområdet" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Økonomisk Grundforløb" udgivet af SYSTIME - "HHX-håndbogen - til studieområdet" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A1" udgivet af Øknom¤Systime - "Virksomhedsøkonomi A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B" udgivet af Systime - "Erhvervsøkonomi niveau B" udgivet af Dafolo - "Erhvervsøkonomi, niveau A" udgivet af Dafolo

Mere om Jeanette Hassings bøger

Der er 16 tilgængelige udgivelser af Jeanette Hassing hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Hassing som hæftet. Hassings bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skriv økonomisk" af Jeanette Hassing

Hos Bog & idé er "Skriv økonomisk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SYSTIME.

Jeanette Hassing "Virksomhedsøkonomi B & A1"

Hos Bog & idé er "Virksomhedsøkonomi B & A1" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Hassing