Bog & idéJeanette Thomsen

Bøger skrevet af Jeanette Thomsen

Læs mere om Jeanette Thomsen
3 produkter
3 produkter
Metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
MetodePer Bergfors
237,96 DKK
Hæftet
(0)
Metode
Methods in Marketing and Service
BOEGERTILSTAERKPRIS
Methods in Marketing and ServicePer Bergfors
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Methods in Marketing and Service
Valg der skaber viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Valg der skaber videnClaus Nygaard
305,96 DKK
Indbundet
(0)
Valg der skaber viden

Mere om Jeanette Thomsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Jeanette Thomsen. På listen nedenfor finder du Thomsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Metode" udgivet af Gyldendal - "Methods in Marketing and Service" udgivet af Gyldendal - "Metode" udgivet af HansReitzels - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal

Mere om Jeanette Thomsens bøger

Jeanette Thomsen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Thomsens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeanette Thomsens "Valg der skaber viden"

Hos Bog & idé er "Valg der skaber viden" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Metode" af Jeanette Thomsen

Hos Bog & idé er "Metode" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Thomsen