Bog & idéJenn Díaz

Bøger skrevet af Jenn Díaz

Læs mere om Jenn Díaz
4 produkter
4 produkter
Vida familiar
Vida familiarElla Sher
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Vida familiar
Madre e hija
Madre e hijaJenn Díaz
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Madre e hija
Mare i filla
Mare i fillaJenn Díaz
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Mare i filla
Belfondo
BelfondoJenn Díaz
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Belfondo

Mere om Jenn Díaz

Du kan kun bestille en enkelt bog af Jenn Díaz her hos Bog & idé. Bogen hedder "Vida familiar". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på cat.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jenn Díaz' "Vida familiar"

Det er muligt at købe Jenn Díaz' "Vida familiar" som lydbog. Med Jenn Díaz' "Vida familiar" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på cat og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Jenn Díaz skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jenn Díaz