Bog & idéJennifer Weiner

Bøger skrevet af Jennifer Weiner

Læs mere om Jennifer Weiner
8 produkter
8 produkter
Sommerkulde
STREAM
SommerkuldeJennifer Weiner
209,95 DKK
Lydbog
(5)
Sommerkulde
Så kom du
STREAM
Så kom duJennifer Weiner
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Så kom du
Bedste venner
Bedste vennerJennifer Weiner
99,95 DKK
EBOG
(0)
Bedste venner
Elsker, elsker ikke
STREAM
Elsker, elsker ikkeJennifer Weiner
179,95 DKK
Lydbog
(5)
Elsker, elsker ikke
Søster, søster
STREAM
Søster, søsterJennifer Weiner
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Søster, søster
Det næstebedste
STREAM
Det næstbedsteJennifer Weiner
59,95 DKK
Lydbog
(5)
Det næstbedste
I dine sko
STREAM
I dine skoJennifer Weiner
139,95 DKK
Lydbog
(1)
I dine sko
Elsker, elsker ikke
Elsker, elsker ikkeJennifer Weiner
209,95 DKK
EBOG
(5)
Elsker, elsker ikke

Mere om Jennifer Weiner

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Jennifer Weiner. På listen nedenfor har du de nyeste af Weiners bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sommerkulde" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Sommerkulde" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Søster, søster" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Søster, søster" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Elsker, elsker ikke" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Elsker, elsker ikke" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Elsker, elsker ikke" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Så kom du" udgivet af Turbulenz - "Bedste venner" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det næstbedste" udgivet af Turbulenz - "Så kom du" udgivet af Turbulenz - "I dine sko" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Så kom du" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Det næstbedste" udgivet af Forlaget Turbulenz - "Så kom du" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Mere om Jennifer Weiners bøger

Du kan købe 15 bøger af Jennifer Weiner her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Jennifer Weiner bøger i flere formater. Bøgerne af Weiner er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jennifer Weiners "Sommerkulde"

"Sommerkulde" kan købes online som lydbog. Med Jennifer Weiners "Sommerkulde" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jennifer Weiner "Sommerkulde"

"Sommerkulde" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Turbulenz, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer Weiner