Bog & idéJens Bjerg

Bøger skrevet af Jens Bjerg

Læs mere om Jens Bjerg
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Gads Psykologileksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gads PsykologileksikonJens Bjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Gads Psykologileksikon

Mere om Jens Bjerg

Hvis du leder efter en bog fra Jens Bjerg, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Gads Psykologileksikon" udgivet af Gad

Mere om Jens Bjergs bøger

Du kan finde seks bøger af Jens Bjerg her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Jens Bjerg kommer i flere formater. Jens Bjerg bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Bjergs "Pædagogik"

Hos Bog & idé er "Pædagogik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Jens Bjerg

Det er muligt at købe Jens Bjergs "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Bjerg