Bog & idéJens Bøgh & Jørgen Hovgaard

Bøger skrevet af Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard

Læs mere om Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard
3 produkter
3 produkter
Den lille fejlstøvsuger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille fejlstøvsugerJens Bøgh & Jørgen Hovgaard
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Den lille fejlstøvsuger
Fejlstøvsugeren
BOEGERTILSTAERKPRIS
FejlstøvsugerenJens Bøgh & Jørgen Hovgaard
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Fejlstøvsugeren
Den lille fejlstøvsuger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille fejlstøvsugerJens Bøgh & Jørgen Hovgaard
161,46 DKK
Hæftet
(0)
Den lille fejlstøvsuger

Mere om Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Hovgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille fejlstøvsuger" udgivet af Forlaget Musagetes - "Fejlstøvsugeren" udgivet af Forlaget Musagetes - "Den lille fejlstøvsuger" udgivet af Forlaget Musagetes

Bøger skrevet af Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard

Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Hovgaard kommer blot som hæftet. Hovgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Musagetes.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den lille fejlstøvsuger" af Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard

Det er muligt at købe Jens Bøgh & Jørgen Hovgaards "Den lille fejlstøvsuger" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Musagetes.

Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard "Fejlstøvsugeren"

Det er muligt at købe Jens Bøgh & Jørgen Hovgaards "Fejlstøvsugeren" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Musagetes, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Bøgh & Jørgen Hovgaard