Bog & idéJens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen

Bøger skrevet af Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen

Læs mere om Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen
0 produkter

Mere om Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen

Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Sørensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddrag af EU-Retten" udgivet af Djøf Forlag - "EU-Retten" udgivet af Djøf Forlag

Bøger skrevet af Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen

Der er to tilgængelige udgivelser af Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Sørensens bøger som hæftet. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Djøf Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensens "Uddrag af EU-Retten"

Det er muligt at købe Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensens "Uddrag af EU-Retten" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"EU-Retten" af Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen

Hos Bog & idé er "EU-Retten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Hartig Danielsen & Karsten Engsig Sørensen